Joulushoppailua

 Kävin viikonloppuna äitini kanssa kirppiksellä. Löysin sieltä aivan ihanan kettupallon. Moniväriset jouluvalot taasen oli Rustassa. Nämä tulevat joulukuuseen tänä vuonna. Testasin nin olivat tosi kivat, voi itse fiiliksen mukaan valita mitkä värit haluaa mille illalle.

Kirppikseltä löytyi myös kaunis paketti joulupalloja. Niitä jaettiin sitteän äitin kanssa.


Äiti osti mulle kanssa Samu Sirkan askartelukirjan. Sisältö oli kyllä täyttä kuraa ja koska kirja maksoi van muutamia senttejä, otin kaikki Disneykuvat irti muihin jouluaskarteluihin. Ihana joulutarjotin taas on anopilta.
Parhaat papaeriset joulukalenterin Tampereelta löytyvat Tallipihan pudeista. Sieltä myös tämä ihanuus.

Facebookin jouluryhmässä luin kaakaojoulukalenterista ja tytyihän minunkin saada sellainen. Yhden kappaleen löysin Koivistonkylän Prismasta ja odottaa jo innolla joulukuuta. 

Jo toissavuonna löysin eräältä Hämeenlinnan kirppkseltä joulupalapelin. Nyt sain sen koottua, mutta yhden palan on imuri tainnut vetä sisäänsä. On muuten elämäni ensimmäinen 1000 palan palapeli, jonka olen jaksanut tehdä loppun.
Suloisia joulutarroja

Plantagenissa oli mielettömästi Disneykoristeita, joista voiton vei Minni Hiiri.

Lilo ja Nalle Puh olivat kyllä kanssa vakavasti ostoslistalla.
Suosikki prinsessasatuni on Tuhkimo, joten siksi tätäkin pitkään harkitsin.

Dumbo ei kuulu erityisesti suosikkeihini, mutta tuon joulukuusen oksalla lentävä Dumbo on todella sympaattinen. Monelle joulu ja Disney kun kuuluu yhteen (myös minulle) niin tuo koriste kuvastaa juuri sitä.  Toivottavasti näitä koristeita saapuu Plantageniin myös ensivuonna.

Kommentit